leestafel.gif (19957 bytes)

Naar het tante startadres......... Bookmark het in je browser
www.come.to/tante

 

De faMs en Fans van tante

Na het lezen het venster sluiten.
Indien er geen taakbalk is, benut dan de rechter muisknop

Foto Sumiere gegevens Hobby
erik.jpg (32838 bytes) Deze fam. gaat er ghraag even af en toe met gade tussenuit. Niet naar de duinen, of Epe, maar naar het Australische en Papua Nieuw Guineese. Voor ondetzoek. Heeft ook een terechte voorstelling van tante. Is op de beurs rustig ruig te omschrijven.  
ferdi.jpg (389926 bytes) Foto is genomen toen Freddy uit bad kwam. Zijn grootste favorieten zijn de NON FOOD fondsen.
Belegt al sinds 2 jaar, meestal virtueel.
Is trouwe schrijver van tips
 
Jan.jpg (39120 bytes) Jan. Hij gaat helemaal uit zijn dak als er tabellen en excell sheets zijn met veel cijfer gevenens. Weet aardig wat van beleggen.  
Ojojoj.jpg (17462 bytes) Weet enorm te scoren, ook op de beurs. Werkt in het zuiden dagelijks met zijn informatica kennis.. Voorziet tante met menig waardevol schrijven. Angela, een zeer slimme vriendin, valt wel op dit type belegger. Heeft byzonder veel gevoel voor humor. IT sector weet hij veel van.  
kees.jpg (31681 bytes) Dit is Kees. Duidelijk is dit een man die succesvol belegt in gedegen posities, met af en toe iets wilds, als jus over de rest. Is een trouw lezer en slaat geel letter over. Wil ook bijdragen leveren voor de leestafel.  
bruidjennifer.jpg (45451 bytes) Jennifer is van Ierse komaf en heeft een hele fijne neus voor leuke posities. Ze weet iedere vriendin telkens weer te verbazen door haar creatieve constructies. Haar man is een echte bofkont en menig vriendin is erg jaloers.  Beter Bed was een tijd lang het lievelingsfonds. Begrijpelijk...  
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

 

 

 

 

Een bijdrage?

Fanmail het dan naar:
tante@come.to

of
OPTIONS@DUTCHMAIL.COM
Tante Agneta 1999