leestafel.gif (19957 bytes)

Meta toen ze jonger was.jpg (16477 bytes) Meta toen ze jonger was.                 VOLGENDE
Ook toen al was Meta een uiterst charmane en belezen vrouw. Haar filosofische inslag, gecombineerd met een grote liefde voor getallen, wiskundige problemen/ reeksen  of andere kwantitatieve activiteiten  was een aanvulling op haar ralatie.  Dit inzicht  en haar relatie verschafte haar ook op de beurs een groot inkomen. Ze trouwde uiteindelijk met een zekere Jan, een uiterst aimabel mens en samen vergaat het ze nog steeds goed.
Meta is niet alle keren in de serre aanwezig, maar haar inbreng is -als ze wel aanwezig is- enorm groot. Soms zit ze in een andere groep waar ze aan groepsbeleggen doen.  Ze heeft haar tweede studie niet kunnen afmaken, haar derde wel.
Op de foto is te zien dat Meta een relatie heeft tot het licht, met haar rechterwijsvinger bedient ze de schakelaar op gepaste wijze. Ze heeft een grote voorkeur voor Philips posities.

 

005 Uitgekeken ................................................................ Venster sluiten

Naar het tante startadres......... Bookmark het in je browser
de serre:  www.tante.nl Of tantes knutselende neefjes

Tantes fotoalbum is gedeeltelijk verloren gegaan, maar dank zij de steun van enkele vriendinnen en nichtjes en vooral de hulp van lezers komen de verloren foto's langzaam weer  boven water.
Tante plakte alles maar achter elkaar en schreef erbij wat ze zich nog herinnerde....
Achter elkaar zie je de foto's  langskomen
Mocht je er nog wat vinden, dan graag gelijk opsturen. Alleen die ene, je weet wel, liever niet.

Een bijdrage?

Fanmail het dan naar:
Tante@Agneta.nl
Tante Agneta 1999-2050